Corona tiltak

Våre tiltak for å unngå Corona virus ved serviceoppdrag.

Vi tar våre kunder seriøst!

Våre tiltak:

  1. Vi desinfisere og vasker med såpe (ikke sprit). Før og etter hvert besøk.
  2. Hansker blir så påført en hinne med håndsprit før hvert besøk.
  3. Alle flater som er rørt ved blir sprayet over med Desinfiserende spray hvis det er på kjøkken og klor hvis det er på baderom.
  4. Vi bruker full vernedrakt på plasser hvor det er nødvendig, eller hvor kunden ønsker det. Drakten kastes etter hvert besøk.
  5. Hvis rørlegger har symptomer som; tørrhoste, tungpustethet, hodepine og ellers det som kommer frem av Norske Helsemyndigheter, blir de holdt hjemme i 14 dager. Vi tar ingen sjanser.
  6. Når rørlegger er på besøk, ber vi alle holde god avstand! Dette ser vi varierer litt i forskjellige land og organisasjoner. Derfor gjør vi følgende tiltak i forhold til avstand. Rørlegger bør helst være alene i alle lukkede rom. Dvs. rom med lite eller ingen lufting. Alle rom med høy luftfuktighet bør være klarert i god tid før besøk. Det vil si baderom, vaskerom, og ellers flislagte områder.  I åpne områder ber vi kundene holde minst 1 meters avstand.

Vår service rørlegger vil ta kontakt med deg før ankomst. Rørlegger vil da spørre noen kontroll spørsmål.

Kontroll spørsmål

  1. Har du/dere eller noen i deres hus hatt noen tegn til sykdom som kan forbindes med Coronavirus?
  2. Har du/dere eller noen i deres bygg blitt påvist å ha Coronaviruset?
  3. Er kunden eller noen i huset/leiligheten over 65 år?
  4. Diabetes, eller lungesyktomer, nedsatt lungekapasitet, er på kreftbehandling eller andre underliggende sykdommer? (svar ganske enkelt ja eller nei). Vi har ingen rett til å vite detaljer.

Generelt:

Vi bruker engangshansker, engangsdrakt og maske.

Vårt hovedfokus er å ikke spre smitte. Derfor bruker vi i utgangspunktet ikke plastvisir.  Vi er nøye på riktig bruk av maske eller munnbind. Dette skal ikke røres under et opphold hos våre kunder. Heller ikke utstyr som er festet i hoderegion: som f.eks. vernebriller, hodelykt, hørselsvern osv.

Vi tar dette med største alvor!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *