Rørleggervakt i Horten

 Døgnvakt 24/7 – 365 dager i året!

Har du:

  • Vannlekkasje
  • Sprukne rør
  • Tette rør
  • Tett do
  • Ødelagte kraner
  • Noe annet?

Ring vår rørleggervakt i Oslo – vi ordner det meste!

 

Rørleggervakt i Horten

Rørleggerne fra RR – Service er på vakt 24/7 – 365 dager i året! Haste oppdrag er vår spesialitet. Våre profesjonelle rørleggere utbedrer alle type skader på rør. 

Rådgivning

Når det er lekkasjer eller større brud på avløp, kan dette føre til store skader på bygg-konstruksjonen. Våre rørleggere er stadig borti slike situasjoner og vil gi deg råd på hvordan du skal gjøre prosessen videre etter at vi har stoppet lekkasjen eller utbedret avløpet. Det som er viktig i første omgang er at vi får stoppet lekkasjen!

Garanti 

Vi har oppmøte garanti! det innbærer at vi alltid tar telefonen, uansett hvilket tidspunkt på døgnet det skulle være. Vi vil være på stedet innenfor rimelig tid. rimelig tid er 80 minutter. Hvis det er unormalt mye pågang kan det ta lenger tid, men da blir du informert om dette.

Oppdrag mellom 08-16:00

Hvis du kun trenger en rørlegger på dagtid, tar vi på oss både store og små oppdrag for både privatkunder og bedrifter kunder. Våre rørleggere har høy kompetanse og er godkjent med fagbrev. Alle rørleggerne som er ansatt i RR – Service har vært prosjektledere i tidligere jobber og er derfor svert oppegående og raske. RR Service kan med stolthet si at vi er en profesjonell aktør i markedet!

Referanser

Kundene som bruker RR – Service er svert fornøyde. Våre kunder bruker oss om igjen  og ønsker helst ikke å bytte til noen annen rørlegger / Rørleggervakt. Hvis du ønsker å se noen av våres kunder tilbakemeldinger så kan du trykke her: Google min bedrift

Litt om RR – Service

RR – Service blei opprettet sendt 2018. RR står for Rørlegger – Rørleggervakt AS. Dette er slik navne vårt kommer frem i registrene. RR – Service er et dater selskap av Oslo Follo Rørservice. Du kan lese om dem på ofror.no

OFR og RR Service samarbeider i Oslo og Follo området. Ellers har RR Service egne rørleggere i Vestfold.

Samarbeidspartnere

Vi kan tilby renovering av baderom samt grave arbeide for å utbedre vann og avløp under grunn. Våre samarbeidspartnere har vært lenge i faget og er økonomisk solide. De har over lengre tid levert gode resultater for både kunden og seg selv ved å ha en bevist ansettelses struktur samt en god utviklet rutine plan. Vi anbefaler deg på det sterkeste å bruke vårt team om du ønsker garantert godt resultat!

Vi har også Rørleggervakt i Drammen, trykk HER om du ønsker rørleggervakt i Drammen