Rørleggervakt i Moss og Rygge

 Døgnvakt 24/7 – 365 dager i året!

Har du:

  • Vannlekkasje
  • Sprukne rør
  • Tette rør
  • Tett do
  • Ødelagte kraner
  • Noe annet?

Ring vår rørleggervakt i Moss og Rygge – vi ordner det meste!

Rørleggervakt i Moss og Rygge

Rørleggerne fra Fredrikstad Rør AS er på vakt 24/7 – 365 dager i året! Haste oppdrag er vår spesialitet. Våre profesjonelle rørleggere utbedrer alle type skader på rør.

Rådgivning

Når det er lekkasjer eller større brud på avløp, kan dette føre til store skader på bygg-konstruksjonen. Våre rørleggere er stadig borti slike situasjoner og vil gi deg råd på hvordan du skal gjøre prosessen videre etter at vi har stoppet lekkasjen eller utbedret avløpet. Det som er viktig i første omgang er at vi får stoppet lekkasjen!

Garanti 

Vi har oppmøte garanti! det innbærer at vi alltid tar telefonen, uansett hvilket tidspunkt på døgnet det skulle være. Vi vil være på stedet innenfor rimelig tid. rimelig tid er 60 minutter. Hvis det er unormalt mye pågang kan det ta lenger tid, men da blir du informert om dette.

Oppdrag mellom 08:00-16:00

Hvis du kun trenger en rørlegger på dagtid, tar vi på oss både store og små oppdrag for både privatkunder og bedrifter kunder. Våre rørleggere har høy kompetanse og er godkjent med fagbrev. Alle rørleggerne som er ansatt i Fredrikstad Rør AS har vært prosjektledere i tidligere jobber og er derfor svert oppegående og raske. Fredrikstad Rør AS kan med stolthet si at vi er en profesjonell aktør i markedet!

Referanser

Kundene som bruker Fredrikstad Rør AS er svært fornøyde. Våre kunder bruker oss om igjen og ønsker ikke å bytte til noen annen rørlegger/Rørleggervakt. RR-Service er Fredrikstad Rør AS sin rørleggervaktnettside, men du ønsker å se noen av våres kunder tilbakemeldinger så kan du se disse på vår hovedside fredrikstadror.no

Litt om Fredrikstad Rør AS

Fredrikstad Rør AS utfører prosjekter og servicearbeid både i næring og på det private markedet. Å imøtekomme kunden fra start til slutt i prosjektene er vår fornøyelse.

Vi opplever at den største kilde til misfornøyde kunder er mager kommunikasjon. Derfor er det en glede å melde at nettopp god kommunikasjonsflyt er vårt fokus. Med tiden har kommunikasjon blitt en av våre sterke sider, kombinert med kvalitet. Meningen er at du skal kjenne deg ivaretatt og trygg på at vi ønsker ditt beste.

Fredrikstad Rør AS er en mesterbedrift, sentralt godkjent og våtromsbedrift. Hos oss foregår det mange interessante prosjekter og vi tar gjerne også en utfordring fra deg. Om du har noe unikt i tankene som du ønsker utført, eller om du ønsker generell hjelp av kvalitet møter vi dine behov.

Samarbeidspartnere

Vi kan tilby renovering av baderom samt grave arbeide for å utbedre vann og avløp under grunn. Våre samarbeidspartnere har vært lenge i faget og er økonomisk solide. De har over lengre tid levert gode resultater for både kunden og seg selv ved å ha en bevist ansettelses struktur samt en god utviklet rutine plan. Vi anbefaler deg på det sterkeste å bruke vårt team om du ønsker garantert godt resultat!

Vi har også Rørleggervakt i Fredrikstad.