Rørlegger

Rørleggeren er klar for ordre! Punktlig og nøyaktig utførelse. Vi leverer Kvalitet  til avtalt tid!

Hvis du trenger en dyktig rørlegger på besøk er våre service rørleggere klare for å hjelpe deg. Rørleggerne er i tjeneste fra kl. 08:00 – 16:00. Mandag – Fredag. Ring oss hvis du trenger rørlegger eller rørleggervakt.

69 30 80 00

Rørleggeren i nærområdet

Vi tar på oss rørlegger-oppdrag i Fredrikstad. Vi er godt etablert og kan derfor ta på oss store og små oppdrag innenfor disse områdene. Typiske oppdrag vi får er f.eks bytte av varmtvannsbereder, bytte alle slags type kraner og armaturer, bytte klosett og møbler, reparasjon av lekkasjer, bytte radiatorer, utskiftning av tekniske komponenter i tekniske anlegg, årlig service på varmeanlegg, årlig kvalitetsikring av rør-opplegg i hus osv. Hvis oppdraget har med vedlikehold og service og gjøre, så kan vi det! Ring oss.    

Trenger du rørlegger utenfor Fredrikstad?

Vi tar på oss oppdrag i Moss, Sarpsborg, Halden og andre nærliggende områder fra Fredrikstad. alt innenfor en 50 reise tid fra Fredrikstad er oppdrag vi tar på oss. 

Hasteoppdrag

hvis det er hasteoppdrag, eller nøds-oppdrag som oppstår ved lekkasje eller tett avløp. så er vår rørleggervakt klar til å rykke ut på plasser utenfor Fredrikstad. vi kjører da til Oslo og Horten og andre plasser som ligger lenger unna. Det blir da fakturert for kjøring.

Større oppdrag

Vi er en mester bedrift og er sentralt godkjent. Med god kompetanse rettet inn etter våtromsnormen leverer vi totalrenovering av baderom. se en av våre referanse prosjekt på fredrikstadror.no 

Ønsker du rørleggervakt trykk HER