Rørlegger

Rørleggeren er klar for ordre! Punktlig og nøyaktig utførelse. Vi leverer Kvalitet  til avtalt tid!

Hvis du trenger en dyktig rørlegger på besøk er våre service rørleggere klare for å hjelpe deg. Rørleggerne er i tjeneste fra kl. 08:00 – 16:00. Mandag – Fredag. Ring oss hvis du trenger rørlegger eller rørleggervakt.

47 97 46 14

Rørleggeren i nærområdet

Vi tar på oss rørlegger-oppdrag i Oslo, Viken og Vestfold. Vi er godt etablert og kan derfor ta på oss store og små oppdrag innenfor disse områdene. Typiske oppdrag vi får er f.eks bytte av varmtvannsbereder, bytte alle slags type kraner og armaturer, bytte klosett og møbler, reparasjon av lekkasjer, bytte radiatorer, utskiftning av tekniske komponenter i tekniske anlegg, årlig service på varmeanlegg, årlig kvalitetsikring av rør-opplegg i hus osv. Hvis oppdraget har med vedlikehold og service og gjøre, så kan vi det! Ring oss.    

Trenger du rørlegger utenfor Oslo, Viken eller Vestfold

Om du har et mindre service oppdrag som skal tas på dagtid vil vi anbefale deg å ringe noen som er lokale utenfor Oslo, Viken eller Vestfold

Hasteoppdrag

hvis det er hasteoppdrag, eller nøds-oppdrag som oppstår ved lekkasje eller tett avløp. så er vår rørleggervakt klar til å rykke ut på plasser utenfor Oslo, Viken eller Vestfold. Det blir da fakturert for kjøring.

Større oppdrag

Hvis det er oppdrag som går over fire dager eller mer, så er vi klare for å ta på oss slike oppdrag utenfor Oslo, Viken eller Vestfold. Vi har et team som er klare til å reise hvor som helst i landet til alle tider på meget kort varsel hvis det skulle være behov!