Rørleggervakt i Engelsviken, Saltnes, Lervik og omegn

Man-fre: 08.00-23.00 Lør-søn: 24 timer

Har du:

  • Vannlekkasje
  • Sprukne rør
  • Tette rør
  • Tett do
  • Ødelagte kraner
  • Noe annet?

Ring oss – vi ordner det meste!

Rørlegger i Engelsviken, Saltnes, Lervik og omegn

Ring vår rørlegger hvis du trenger umiddelbart hjelp. Vi tar på oss store og små oppdrag både for fritidsboliger, hus og bygg. Rørleggerne våre har yrkesstolthet og elsker hverdagen som rørlegger. Om du ønsker engasjerte dyktige håndtverkere hjem til deg så er det ikke feil å ta kontakt med oss i Fredrikstad Rør AS. Våre arbeidstider er alle hverdager fra klokken 08:00 til 16:00. Etter dette starter rørleggervakt tjenesten, som vil si at vi er tilgjengelige hele døgnet. Nøl derfor ikke med å ta kontakt når det måtte være.

Hvilke type oppdrag tar vi på oss

Vi tar på oss større oppdrag, som renovering av baderom, nytt røropplegg i hus eller installasjon av varmeanlegg. Hovedfokuset vårt er service som går ut på for eksempel å bytte pakning på en kran, sirkulasjonspumpe på et varmeanlegg, varmtvannsbereder, kjøkkenkraner, servantkran eller lignede. Våre rørleggere er godt utrustet med deler og verktøy. Dette kombinert med god erfaring med systemer og deler, gjør oss til drevne rørleggere som utfører oppdragene med kvalitet.

Døgnservice

Rørleggervakten i Engelsviken, Saltnes og Lervik leverer service hele døgnet! Fredrikstad Rør AS har godt utrustede biler slik at vi kan møte alle typiske utrykninger med utstyret bilen allerede besitter. Dette kan være å reparere de forskjellige typer lekkasjer og tette avløp. Å ha med det mest prekære utstyret er med på å gjøre kundens avgifter så billig som mulig. Rørleggervakten har meget god utrykningstid i Engelsviken, Saltnes og Lervik! Vi har vanligvis 30-45 minutter utrykningstid.

Om du bor eller har hytte Engelsviken, Saltnes eller Lervik er Fredrikstad Rør AS et ypperlig rørleggerfirma for deg!

Rørlegger som står på baderom

Trykk på området du ønsker rørlegger under

Se også våre google anbefalinger her!

Rørlegger Rørleggervakt - Fikser lekkasje