Haster det? Rørleggervakt Indre Østfold.

Rørlegger i Indre Østfold, med rørleggervakt hele uken. Høy kvalitet og konkurransedyktige priser. Ledig for oppdrag nå!

Man-fre: 08.00-23.00 lør-søn: 24 timer


69308000   

Har du:

  • Sprukne rør
  • Ødelagte kraner
  • Tette rør
  • Tett do
  • Vannlekkasje
  • Noe annet?

Ring oss – vi ordner det meste!

60308000
Rørlegger Rørleggervakt - Fikser lekkasje

Rørlegger Indre Østfold

Fredrikstad Rør AS tilbyr alle type rørleggertjenester for privat og bedrift i Indre Østfold området. Utfordringer med vannlekkasje, sprukne eller tette rør, tett do eller ødelagt kran? Ring oss, vi ordner det meste!

Rørleggertjenester.

Vi utfører de fleste rørleggertjenester for private og bedrifter, og tar oppdrag av mange varianter. Eksempler på type tjenester vi utfører er: service på eksisterende anlegg, varmeanlegg og omlegging av vann og avløp. Hos hos skal du alltid bli møtt av en hyggelig og serviceinnstilt rørlegger med engasjement og kompetanse for faget. Med høy kvalitet, strålende service og profesjonelle ansatte blir du garantert fornøyd. Kontakt oss for befaring.

Rørleggervakt

Utover standard rørleggertjenester, har vi også rørleggervakt hvor vi stiller med god dekning på vaktutrykning fra Vestby til Indre Østfold. Våre hyggelige og serviceinnstilte rørleggere har god erfaring med de fleste type rørleggeroppdrag. Kontakt oss, vi er ledig for oppdrag omgående.

Behov for rørlegger i Østfold eller Akershus regionen? Rørleggervakt AS har i flere år betjent bedrift og privat markedet i Østfold. Gå til Fredrikstad Rør AS eller Fredrikstad Rørleggervakt for mer informasjon.

Andre rørleggertjenester vi tilbyr:

– Service
– Oppussing av baderom
– Varmeannlegg
Kontakt oss om du har behov for en av disse tjenestene.

Hva kan forsikringen dekke?

Sjekk med forsikringselskapet ditt om hva avtalen din dekker.

I de fleste tilfeller så blir alle skader etter uhell dekket av forsikringsselskapet, med noen unntak.

Rask responstid

Høy kvalitet

Effektiv problemløsning