Har du:

  • Vannlekkasje
  • Sprukne rør
  • Tette rør
  • Tett do
  • Ødelagte kraner
  • Noe annet?

Ring vår rørleggervakt i Sarpsborg – vi ordner det meste!

Trenger du rørlegger i Sarpsborg

Haster det, og du trenger rørlegger umiddelbart? Da er vi klare for å rykke ut! Vi er profesjonelle på døgnservice. Vår rørleggervakt er klar for oppdrag 24 / 7! Ikke nøl med å ringe. Spesielt hvis det er lekkasje! da er det viktig at rørlegger for kommet ut så fort som mulig for å stoppe lekkasjen så det ikke påføre konstruksjonen mer skade en nødvendig. Vi er også godt utrustet til å åpne tette avløp. Ring vår rørleggervakt hvis du har behov for profesjonell hjelp.

Litt om bedriften

RR – Service er en bedrift som tar på seg alle type rørlegger oppdrag. Vår spesialitet er service innen varme og alt innenfor bolig. Vi har erfarende rørleggere som har arbeidet lenge i faget og  kjenner til de forskjellige rør systemene som har blitt levert gjennom de siste 60 årene. hvis du skal bytte klosett eller servant, armaturer eller andre ting man kan forbinde med rørlegging, er dette noe vi gjør daglig. Derfor har vi også gode rutiner på dette og kan derfor gi konkurransedyktige priser. Våre servicebiler er godt utrustet med deler rør og verktøy. Vi søker hele tiden å utvikle oss for å gi kunden en bedre opplevelse ved vår utførelse.

Hva skal du gjøre hvis det oppstår problemer med rørene

Hvis du får en lekkasje, så er det veldig viktig at rørlegger blir kontaktet så fort det lar seg gjøre. en lekkasje kan utvikle seg og bli langt være på kort stund. Dette gjelder spesielt hvis rørene har noen form for bevegelse på seg. Derfor anbefaler vi deg at du ringer rørlegger for å høre hva som eventuelt kan gjøres. Uansett må rørleggeren ut på plassen for å fikse problemet.

En man som holder en rørdel

Se gjerne vår hovedside fredrikstadror.no om du ønsker å pusse opp badet.

Rørleggervakt Fredrikstad