Rørleggervakt i Ski og Ås

Man-fre: 08.00-23.00 Lør-søn: 24 timer

Har du:

  • Vannlekkasje
  • Sprukne rør
  • Tette rør
  • Tett do
  • Ødelagte kraner
  • Noe annet?

Ring oss – vi ordner det meste!

Rørlegger i Ski og Ås

Ring vår rørlegger hvis du trenger umiddelbart hjelp. Vi tar på oss store og små oppdrag. Rørleggerne våre har yrkesstolthet og elsker hverdagen som rørlegger. Om du ønsker engasjerte dyktige håndtverkele hjem til deg så er det ikke feil å ta kontakt med oss i RR – Service AS. Vi starter vårt arbeide kl. 08:00 og avslutter kl. 16:00. Etter dette starter rørleggervakt tjenesten for fult, så ikke vær redd for å slå på tråden om du skulle være noe.

Hvilke type oppdrag tar vi på oss

Vi tar på oss større oppdrag, som renovering av baderom, nytt rør-opplegg i hus eller installasjon av varmeanlegg. vårt hovedfokus er service. Servicen kan være f.eks bytte en pakning på en kran, bytte sirkulasjonspumpe på et varmeanlegg, bytte varmtvannsbereder, bytte kjøkkenkrana, servant krana eller lignede. Våre rørleggere er godt utrustet med deler og verktøy. Dette kombinert med god erfaring med alle mulig systemer og deler, gjør oss til profesjonelle rørleggere som utfører oppdragene med kvalitet.

Døgnservice

Rørleggervakten i Ski og Ås leverer service hele døgnet! RR – Service har godt utrustet biler så vi kan reparere alle lekkasjer samt tette avløp på alle døgnets tider! Rørleggervakten har meget god utrykningstid i Ski og Ås! Vi har vanligvis 30-45 minutter utrykningstid.

Om du bor i Ski eller Ås kommune er RR – Service et ypperlig rørleggerfirma for deg!

Rørlegger som står på baderom

Trykk på området du ønsker rørlegger under

Se også vår google min bedrift her!

Rørlegger Rørleggervakt - Fikser lekkasje